söndag 27 december 2009

Efter julen

Så var julhelgen över, mycket jobb och så vips så är det vardag igen. Vi har varit i Arjeplog på själva julaftonen och sov över till juldagen. Meningen var att vi skulle på julottan på morgonen men redan kvällen innan avbokade vi det, vi förstog att vi inte skulle orka.

Draumur hade fullt upp att leka med min systers border terrier Ida, de var alldeles slut de också.
Alla hundarna fick var sin grisfot på julaftonen, katterna fick kalkonlever.När vi kom hem hade de snöat minst 20 cm och var riktigt otrevligt före på vägarna. En snabb lunch och sen iväg på jobbet, har jobbat resten av helgen.Imorgon är det jobb för vissa, jag är ledig och Amanda ska på ridläger i tre dagar. Hoppas på lite mildare väder, i helgen har det varit -15 grader och blåst.

Lägger in bild på min orkidé som jag fick när jag fyllde 40 år, den blommade då men har sedan inte blommat om förrän nu lagom till jul.Barnen verkar ha varit snälla i år. Amanda fick ridutrustning, hjälm och säkerhetsväst. Johannes ny innebandyklubba, skyddsglasögon och många bollar, då de vill försvinna eftersom. Även ett eget Nintendo DS. Samuel som hade haft godislöfte ett helt år belönades med en elgitarr och han tyckte nog att det varit värt att avstå godis. Nästa år ska visst flera ha löfte, dyrt för oss men det är ju en bra grej. Mycket kläder och andra småsaker.

Roffe hade nog varit extra snäll då han fick en ny hundpejl. Även gårdsfrun fick en julklapp från tomtemor i Höganäs, vita fina glöggmuggar.
Nu laddar vi inför ett nytt år, jobbar förresten på självaste nyårsaftonskväll. Känns så där.

Gott Nytt År nu alla,Sara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar